1149 Budapest Mexikói út 11/a  | info@x-kontroll.hu |  +36 1 222-3066

A XEROX MEGOLDÁSA A FELHŐ ALAPÚ NYOMTATÁSRA

XEROX® CONNECTKEY™ 

– a megfelelő technológia a ma kihívásainak és a holnap feladatainak kezelésére –

A ConnectKey™ technológiára épülő többfunkciós nyomtatók fontos előnyt biztosítanak kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalati ügyfelek számára egyaránt. Ezek a többfunkciós nyomtatók elvégzik amit kell – így Ön továbbra is a munkára összpontosíthat, nem kell a technológiával foglalkoznia.

connectkeymanXerox® ConnectKey™
– Egyszerűség magasabb fokon

Ez a praktikus újdonság egyszerűbbé teszik a munkavégzés módját. Berendezéseink a ConnectKey vezérlőre és a ConnectKey megoldásokra alapulnak, így a felhasználók nkönnyedén, biztonságosan és intelligens módon képesek kezelni a dokumentumokat. (www.xerox.com/connectkey)

Napjaink összetett problémáinak megoldása

A ConnectKey olyan eszközöket ad az Ön kezébe, amelyek segítségével leegyszerűsítheti az üzletvitelhez elengedhetetlen folyamatokat.

A ConnectKey technológia számos többfunkciós berendezésünk, valamint felhőbeli használatra felkészített és mobilmunkavégzést támogató megoldásunk alappillére.

 

 

Jellemzői:

– egyszerűen használható kezelőfelület,connectkeyxerox

– praktikus és újszerű funkciók,

– páratlan termelékenység

– gyorsabb és rugalmasabb dokumentumkezelés

– egyedülálló biztonsági funkciók.

A munkavégzés kényelme ma

ConnectKey™ többfunkciós berendezések olyan mobil nyomtatási és szkennelési megoldásokkal vannak felszerelve, amelyek teljes mértékben integráltak a felhőalapú technológiákkal és a mobilkészülékekkel. (www.xerox.com/mobile)

Kapcsolódás és megosztás bárhonnan

connectkeymobilA dokumentumokat megoszthatja szabványos hálózati mappákban, e-mailben, felhőalapú adatraktárakban (Office 365, DropBox™, Google Docs, Evernote® stb.), dokumentumkezelő segédprogramokban és a nagyvállalatok erőforrás-tervező háttérrendszereiben.

A ConnectKey többfunkciós berendezések támogatják a vezeték nélküli kapcsolatot, ami lehetővé teszi, hogy további hálózatkiépítési költségek nélkül oda helyezze a készüléket, ahol az könnyen hozzáférhető.

Végezze munkáját az Önnek megfelelő módon

A ConnectKey új, hatékonyabb módszerek bevezetésének lehetőségét adja.

Időtakarékos adminisztráció

A Xerox olyan eszköconnectkeymeetingzöket ad a kezébe, amelyekkel szakképzettségre való tekintet nélkül képes lesz bevezetni az új munkafolyamatokat és egyéb feladatokat. A bárki által közérthető online támogatást és a beágyazott súgóvideókat közvetlenül a készülék előlapján helyeztük el. A távvezérlőpanel tovább csökkenti a támogatás válaszidejét, és bárhonnan lehetővé teszi a valós idejű betanítást és hibaelhárítást.

(www.xerox.com/mps)

Biztonságos kapcsolódás

A ConnectKey a fejlett funkciók és technológiák legteljesebb tárházával gondoskodik arról, hogy vállalatának bizalmas adatai mindig biztonságban legyenek.

Biztonsági funkciók:connectkeyabra

– 256 bites merevlemez-titkosítás

– a McAfee® védelmi szolgáltatása

– a képfelülírás

– az időponttörléssel működő titkos nyomtatási funkció

– külső levelezőkiszolgálókra e-mailezés, stb. (www.xerox.com/security)

Költségmegtakarítás egyszerű megoldásokkal

A ConnectKey az igényeinek megfelelően fejlődik: a használatot korlátozó egyszerűvezérlőelemektől egészen a színes nyomtatás szabályozásáig.


Kényelmes hitelesítési lehetőségek

A Xerox® többfunkciós berendezések bővíthetők az opcionális ConnectKey™ megoldással, ami még további költségkontroll lehetőségekhez juttatja cégét. A több, mint 85 féle kártyatípust támogató lehetőségekkel a felhasználók közelítéses azonosítókártyájuk, diákigazolványuk vagy biztonsági kártyájuk segítségével jelentkezhetnek be a készülékre, ami a hitelesítésnek, a használat nyomon követésének és a számlázásnak a biztonságos módját nyújtja.

connectkeyhours

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információkat a Xerox ConnectKey bemutató anyagában talál:

pdf_letoltes