1149 Budapest Mexikói út 11/a  | info@x-kontroll.hu |  +36 1 222-3066

Closeup portrait macro of food being eaten

Most felajánljuk egy díjmentes próba lehetőségét, melynek keretén belül kiviszünk Önökhöz próbaüzemre egy Xerox multifunkciós gépet.

Ez egy jó alkalom arra, hogy az Önök által jelenleg használt, akár öregedő géppark cseréje előtt megtapasztalják a gépeink működését úgy, hogy közben semmilyen kiadással nem kell számolniuk. A lehetőség valóban díjmentes, nincsenek apró betűs részek és rejtett vállalások az Önök részéről.

A próbaüzem folyamata*:

személyes találkozó előzetes szűrés után, a megfelelő Xerox készülék kiválasztása

– készülék kiszállítása egyeztetett időpontban, üzembe helyezés, betanítás

– Önök használják az eszközt

– igény esetén szervizszolgáltatást és kellékanyagokat biztosítunk

A próbaüzem minden eleme díjmentes, beleértve a kiszállítás, beüzemelés, nyomtatás, szervizszolgáltatás, kellékanyagok, alkatrészek, stb. költségeit is. Önnek a próbaüzem végén semmilyen vásárlási, fizetési kötelezettsége nincs!

A próbaüzemre 2015. június 18-ig lehet regisztrálni, a gépek üzembe helyezése időpont-egyeztetéssel történik.

*A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekért, időpont-egyeztetésért hívja a 061 222 30 66 telefonszámunkon értékesítő kollégáinkat, vagy írjon az info@x-kontroll.hu címre.


Xerox gépeink működését, a munkatársak tevékenységét hatékonyan felügyelheti a berendezésben található belső auditron segítségével.
Nincs többé felesleges nyomtatás, munkakörön kívüli másolóhasználat, lehetősége van korlátozni a kollégái nyomtatási/másolási mennyiségeit. Megszűnik a felelősök keresése, ha a fekete-fehér vagy színes nyomatszámokról van szó. Ezzel a funkcióval nem csak az Önre háruló felesleges stresszt csökkenti, hanem a költségeit is.

Információkat a tartós bérleti konstrukcióról ITT talál.

A képek illusztrációk.