1149 Budapest Mexikói út 11/a  | info@x-kontroll.hu |  +36 1 222-3066

A Xerox ConnectKey technológia az új gépeken

Intuitív felhasználóbarát élmény

 

“Egy táblagépekhez hasonló érintőképernyős felület üzleti igényeihez szabva.

 

A feladatorientált alkalmazásokban pöccintéssel, koppintással, görgetéssel és csippentéssel egyszerűen navigálhat. Az AltaLink® és a VersaLink® termékcsaládok a táblagépekhez hasonló, eredeti működést kínálnak, és lehetővé teszik, hogy a munkákat görgetéssel konfigurálja, éppen úgy, ahogyan azt egy táblagépen tenné. Intuitív kialakításuknak köszönhetően használatuk egyszerű, így a feladatok kevesebb kattintással elvégezhetők, és nem kell hosszú időt a nyomtató mellett tölteni.

 

Az alkalmazásalapú és feladatspecifikus felhasználói felület testre szabható az üzleti igényeknek megfelelően, így a leggyakrabban használt alkalmazásokat középre, az előtérbe helyezheti.  A telepítővarázslók segítségével pedig még a műszaki ismeretekkel nem rendelkező felhasználók is gyorsan és egyszerűen elvégezhetik a beállítást – nem kell kihívniuk az informatikusokat (és várni, amíg megérkeznek).

 

A Xerox® ConnectKey® technológia átalakítja a munkavégzés módját, így a dolgozóknak több ideje marad a problémák megoldására, termelékenyebben dolgozhatnak, és szembe nézhetnek az új kihívásokkal.”

 

Legújabb ConnectKey technológiával felszerelt gépeinkből néhány:

Xerox VersaLink C7025 multifunkciós színes A3 nyomtató

Xerox VersaLink B7030 mulfifunkciós fekete-fehér A3 nyomtató

Xerox VersaLink C405 multifunkciós színes A4 nyomtató

Xerox VersaLink B405 multifunkciós fekete-fehér A4 nyomtató

Xerox Altalink C8030 multifunkciós színes SRA3 nyomtató

Xerox Altalink B8045 multifunkciós fekete-fehér SRA3 nyomtató