1149 Budapest Mexikói út 11/a  | info@x-kontroll.hu |  +36 1 222-3066

“A neves kutatócég, a Gartner a vezető menedzselt nyomtatási- és tartalomszolgáltatók közé sorolja a Xerox-ot a frissen megjelent Magic Quadrant felmérésében, de ugyancsak piacvezető MPS szolgáltatóként határozta meg a céget a Quocirca és az IDC is.  Az ilyen jellegű elismeréseket immár sok éve folyamatosan gyűjti be a vállalat.

 A Xerox menedzselt nyomtatási megoldásainak legújabb generációja három fő pillérre épül: a felmérésre és optimalizálásra, a biztonságra és integrációra, valamint az automatizálásra és egyszerűsítésre. Ezek bővebben az alábbi megoldásokat is magukban foglalják:

Felmérés és optimalizálás: a szabadalmaztatott, a gamification technológián alapuló Xerox Print Awareness Tool rendszer arra ösztönzi a munkavállalókat, hogy környezettudatosabban használják az irodai erőforrásokat és csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

Biztonság és integráció: a felhasználói analitikával ellátott Xerox Secure Print Manager Suite rendszer telepítésével a vállalatok folyamatosan nyomon követhetik, hogy ki, mit, mikor, mennyit és hol nyomtatott. Az adatok elemzése alapján és a Xerox tanácsadóinak segítségével a cégek optimalizálhatják a nyomtatási infrastruktúrájukat.

Automatizálás és egyszerűsítés: a Xerox széleskörű munkafolyamat automatizálási megoldásokkal biztosítja a különböző szektorok közti üzleti folyamatok menedzselését. A most debütáló megoldásukat, a Digital Alternatives-t többek közt arra fejlesztették, hogy digitalizálja a vállalaton belüli, eddig manuálisan végzett, időrabló tevékenységeket (megosztás, jegyzetek készítése, tárolás, adatvédelem etc.), mindezeket biztonságosan, a mobilizációra és a hatékonyságára koncentrálva a vállalati IT infrastruktúrán keresztül, amelynek hátterét a Xerox privát-felhő szolgáltatása, vagy a cég saját hálózata biztosítja a vállalati rendszergazdák felügyelete mellett.”

 

xerox_workcentre_7225

 

 

 

 

 

forrás: http://hirek.prim.hu/cikk/2016/01/06/tobb_mint_print_menedzselt_nyomtatasi_szolgaltatasok