1149 Budapest Mexikói út 11/a  | info@x-kontroll.hu |  +36 1 222-3066
2.11.2016
|
Hozzászólás kikapcsolva
|

Megkapjuk a csomagot, odatartjuk a telefonunkat, és máris pörög a videó a használati utasítással. „A kiterjesztett valóság (AR – Augmented Reality) a vásárlókkal való kommunikáció fontos elemévé válhat. Az okostelefonos AR opció bekapcsolása után a mobilt az applikációval kommunikáló „okos címke” fölé kell helyezni, ami máris tanácsot ad az embereknek a termék felhasználásáról. Többek közt azonnal megnyithat egy szakácskönyvet, és olyan fotókkal, videóval illusztrált recepteket mutathat meg a telefon kijelzőjén, amihez a kezünkben tartott készítmény szükséges.”

 

Számos újítás állhat majd a csomagolóipar résztvevőire, a termék hőmérsékletét mérő és a szavatosság lejártát jelző címkétől kezdve, az italgyártókat segítő áruhitelesítő chipes cimkéig.

 

A Xerox már Magyarországon is bevezette iGen5 elnevezésű nyomdagépét, amellyel akár kis példányszámban, változó adatokkal és változó designnal lephetjük meg ügyfeleinket úgy, hogy akár 530 g-os nyomathordozók nyomtatása sem okoz majd problémát, ráadásul a narancs, a kék és a zöld szín nyomtatása is elérhető ötödik színként.

Forrás: http://hirek.prim.hu/cikk/120389/